viernes, 15 de enero de 2016

Visita de les autoritats

El passat divendres 15 de gener varem rebre la visita de la Presidenta del Govern (Sra. Francina Armengol), el Conseller d´Educació i Universitat (Sr. Martí March), el Batle de Palma (Sr. José Hila), acompanyats de la Regidora d´Educació i Esports de Palma (Susanna Moll) i del Director General d´Innovació i Comunitat Educativa (Sr. Jaume Ribas).  

Els representants de l´AMIPA els varen rebre al Hall d´entrada, on varem fer les presentacions.
Va ésser una visita molt agradable, genialment dirigida pel director de la nostra escola Sr. Francesc Santamatilde.

Visitaren totes les dependències i contemplaren als alumnes realitzant les activitats curriculars (TAVA, Escola de Cuina, Jardineria, Formació Bàsica, etc.). En un  respectuós i cordial ambient, tant la Presidenta Francina Armengol com la resta dels seus acompanyants saberen "connectar" e interactuar amb tot moment amb els alumnes. També pogueren observar l´alta capacitat i qualificació dels docents i auxiliars que estan "educant" i ensenyant als nostres al·lots.    

Els responsables de la nostra Comunitat Autònoma, en un ambient quasi familiar, cercaren en tot moment la proximitat amb nosaltres per reunir la màxima informació possible i estar ben informats de totes les deficiències del nostre Centre. Pogueren, de primera mà comprovar el lamentable estat de les infraestructures.

El secretari de l´AMIPA els va entregar un document, recordant i resumint les principals reivindicacions realitzades fins al dia d´avui.

La Presidenta Armengol va declarar i reconéixer davant les càmeres d´IB3, que el CEE de Son Ferriol ha estat un centre educatiu INVISIBLE pels ulls de l´Administració, però va assegurar que aquesta situació ja ha FINALITZAT.
 
El canvi Institucional durant aquesta legislació, ha potenciat el diàleg de la nostra AMIPA amb els responsables de les administracions, i com ha confirmat Francina Armengol, aviat se traduirà en fets, perquè començaran les reformes del centre.
Les obres de substitució de les cobertes i la imminent connexió d´aigua corrent per a alimentar l´escola, en primera instància.
Llavors seguiran la resta de reformes i millores perquè, de tots es ben sabut, que la nostra escola necessita una bona MA DE METGE...     
 

El Conseller d´Educació i Universitat, Sr. Martí March ens va tractar molt bé i ens va facilitar les coses en tot moment.

El Batle de Palma, Sr. José Hila, ja ens va demostrar amb la seva anterior visita al centre (17/09/2015) el seu alt nivell de compromís per a millorar les condicions dels nostres fills  i ho va fer públic durant el passat Congrés d´AMADIBA.

La Regidora d´Educació i Esports de Palma, Sra. Susanna Moll, ens ha ajudat incondicionalment, per això li estam molt agraïts.
 
La visita ha tingut gran transcendència i les imatges han sortit al programa de Noticies d´IB3 del migdia i el periòdic Última Hora va publicar un article al següent enllaç:  


 http://ultimahora.es/noticias/local/2016/01/15/172192/centro-educacion-especial-son-ferriol-sera-reformado-este-ano.html
 
ENHORABONA a tots i gràcies a totes les persones que ens heu recolzat.
AVUI ES UN DIA FELIÇ, PERQUÈ ELS NOSTRES AL·LOTS SON ELS BENEFICIATS.

No hay comentarios:

Publicar un comentario