lunes, 30 de abril de 2018

Nota de premsa enviada als diaris més importants de Mallorca

Els alumnes amb discapacitat a l’escola pública sense dret a menjador ni dutxes dignes

El CEE Son Ferriol és l'únic centre públic per discapacitat a les nostres Illes. Invisible durant anys fa temps que reclama tenir un menjador i dutxes dignes.

El menjador no només és un dret, com el tenen altres 180 escoles públiques. Pels nostres fills quedar a menjar fomenta les seves capacitats, autonomia i educa els hàbits d'alimentació. A les famílies ens dóna certa normalitat d'horaris o possibilitat d’activitats extraescolars.

El mateix amb les dutxes: els nostres fills es dutxen obligatòriament quan fan educació física o tallers a l’hort. No és sols higiene, és un hàbit a aprendre. I fer-ho en uns banys mai reformats comença a ser un risc per la seva seguretat.

En els darrers dos cursos hem anat de departament en departament exposant les nostres necessitats, i quan pensàvem tenir el compromís del Conseller se'ns torna al punt de partida, el de l’espera incerta.

Sr. Conseller: no és excusa que en 2016 el nostre centre fou reformat del sostre després de 37 anys sense cap inversió a l'edifici. La nostra escola ha estat molts d'anysoblidada. Els nostres fills i filles hi són ara, i tenen drets i necessitats. No podem continuar sent ni invisibles ni ignorats.

AMIPA CEE Son Ferriol

No hay comentarios:

Publicar un comentario