miércoles, 10 de abril de 2019

 Hola de nou a tots els pares i mares de l'AMIPA del CEE Son Ferriol

Ens posem en contacte de nou amb vosaltres per informar d'una jornada d'educació inclusiva oberta a totes les famílies. Està organitzada per la UIB i la FAPA, i es farà el proper divendres 12 d'abril a la tarda i dissabte 13 al matí a la UIB (veure l'arxiu adjunt)      


Seria molt bo que fóssim el màxim de pares i mares. La nostra visió és sempre "un bany de realitat" quan es parla d'inclusió escolar. Estem més que legitimats per parlar-ne, per parlar de les necessitats de les escoles ordinàries i per defensar que l'educació especial també és inclusiva
Si us plau animar-vos!

Aprofito aquest contacte per a felicitar-nos tots plegats per l'inici del menjador a la nostra escola el passat dilluns 25 de març. Ha estat un èxit després de 10 anys de reivindicacions per moltes famílies abans que nosaltres i l'esforç mantingut de la direcció del centre. És veritablement una gran notícia.

Com ho va ser la recuperació de la A.T.E. que ens havia retirat la Conselleria a principi de curs i que torna a estar en la plantilla de l'escola des Enero'19.
 També puc dir-vos que a través de l'AMIPA, en els últims mesos s'han aconseguit fons per a altres coses: la Seu de Palma va donar una important donació (gràcies a la mediació d'una de les nostres famílies) amb la qual s'ha reformat l'hivernacle i el tancat del cavall, i en breu esperem que Ikea ens compri prestatgeries i caixes d'emmagatzematge.
La direcció del centre també ha aconseguit que una empresa de construcció (de forma altruista) vagi a reformar la cuina i els electrodomèstics de l'apartament que fan servir els alumnes de Tava.
Estat actual abans de la reforma vídeo Publicat el 14 desembre 2012 Cee Son Ferriol

A la fi, la nostra escola s'està transformanten un espai cada vegada més digne.
La nostra AMIPA dirigeix ​​ara els seus esforços a aconseguir que la Conselleria ens faci la reforma dels banys, que presenten importants mancances.


També participarem a donar visibilitat al centre, tant a través d'un videoreportatge que està gravant un famós director de cinema mallorquí Toni Bestard amb el qual va contactar un membre de la nostra Junta, com sumant-nos a una activitat que vol fer l'escola a la Plaça de l'Olivar i de la qual aviat ens informaran.




De tot això la nostra AMIPA anirà penjant notícies al bloc

Us animem a que ens feu arribar els vostres comentaris o aquelles coses que veieu necessàries ... I si desitgeu sempre podeu venir a les reunions de la nostra junta. La propera serà el 24 de Maig

Una salutació a tots des de la nova Junta de l'AMIPA

Presidenta :       Ana Espino Ibañez
Vicepresident :  Mª Dolores Martínez
Secretari :          Aurelio Sujar Abella
Tresorera :         Mª José Rodríguez
Vocal :                Mª Torres Rosselló
Vocal :                Alberto Izquierdo 
Vocal :                Mónica Romero
Vocal :                Pau Bosch

No hay comentarios:

Publicar un comentario